Change the active into passive voice

1. My mother bought many oranges
    Answer : Many oranges were bought by my mother

2. Dolph will play the guitar at the stage
    Answer : The guitar will be played by Dolph at the stage

3. Sandra uses the glasses every day.
    Answer : The glasses are used by Sandra everyday

4. The students spoke English at class last night
     Answer : English was spoken by the students at class last night

5. We have watched the movie
    Answer : the movie have been watched 

6. Gina does this assignment
    Answer : this assignment is done by Gina

7. They don’t do this assignment
    Answer : this assignment is not done

8. Does Lucy do this assignment?
     Answer : Is this assignment done by Lucy?

9. The lion eats meat
     Answer : The meat is eaten by the lion

10. The cow doesn’t eat meat
     Answer : meat is not eaten by the cow

11. Does that animal eat meat?
     Answer : Is meat eaten by that animal?

12. We watch a movie
     Answer : a movie is watched by us

13. I don’t watch the news
      Answer : the news is not watched

14. Does John watch the big matches?
       Answer : Are the big matches watched by John?

15. My mother makes some cakes
      Answer : Some cakes are made by my mother

Komentar